Bedrukking van bedrijfskleding of werkkleding

In veel beroepen wordt met speciale bedrijfskleding gewerkt. Denk maar aan eens aan schilderbedrijven, aannemers, hoveniers maar ook tandartspraktijken, bakkers en natuurlijk in de horeca. Het logo en de huisstijl wordt doorgevoerd in broeken, jassen, shirts, schorten, petjes en ga zo maar door.
Wanneer u net begint als zzp’er of kleinbedrijf met de start van uw onderneming dan is bedrukking van uw bedrijfskleding een goed idee.

De voordelen van bedrukking op uw bedrijfskleding of werkkleding zijn onder meer:

  • Bedrijfskleding zorgt voor veiligheid en comfort tijdens de werkzaamheden.
  • Als de medewerkers dezelfde kleding dragen geeft dat een uniforme en professionele uitstraling.
  • U ben herkenbaar voor klanten en bezoekers.
  • De naam van uw bedrijf wordt ook naar buiten toe herkenbaar uitgedragen.

Soorten bedrukking

U kunt het eenvoudig houden en kiezen voor alleen de bedrukking van uw naam of logo op de bedrijfskleding. Het is echter ook mogelijk een grotere print of een wat uitgebreidere reclameboodschap op de kleding te laten drukken. A.C.H. Auto Complete staat graag voor u klaar om u hierbij te adviseren. Wij kunnen de levering en bedrukking van uw nieuwe bedrijfskleding volledig voor u verzorgen. Wij bepalen in overleg de beste compositie van de bedrukking. We maken het ontwerp voor u en verzorgen de productie!

Omdat wij ons expliciet willen richten op zzp’ers en kleinbedrijven, kunt u bij ons al vanaf 1 stuks terecht tot maximaal 250.

Wilt u meer dan 250 stuks bestellen, ook dan willen we graag de mogelijkheden bekijken. Neemt ook u dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Naast het promoten van uw bedrijf via reclame uitingen op bijvoorbeeld auto of gevel is het bedrukken van bedrijfskleding een goede aanvulling om uw onderneming verder te professionaliseren.

A.C.H. Belettering en Bedrukking
Prisma 89
3364 DJ
Sliedrecht

Tel: 0184-634478
info@ach-beletteringenbedrukking.nl

KvK 68896719

 

 

Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u HIER.

Onze Privacy Policy vind u HIER